Panel


OSQAR werkt met een landelijk panel van respondenten. Dit panel vormt een eerlijke afspiegeling van de Nederlandse maatschappij. Met andere woorden: iedereen is welkom!

Wil je zelf graag deelnemen aan gave VR onderzoeken? Meld je dan aan. Het enige wat je nodig hebt is een recente (max 2 jaar oude) smartphone. Je kunt meedoen wanneer je maar wilt en je zit natuurlijk nergens aan vast. Daarnaast maak je ook regelmatig kans op mooie prijzen, van koffiemachines tot leuke uitjes.

Download de app

Je wordt lid door de OSQAR app te downloaden in de app store van Google (Android) of Apple (iOS). Om deze te vinden kun je in de app store zoeken naar “OSQAR”. Volg vervolgens de instructies op het scherm. In de app vind je ook de algemene voorwaarden en een heldere uitleg van wat er met jouw gegevens gebeurt.

Overigens werkt de app met de meeste smartphone-gebaseerde VR brillen, zowel van karton als kunststof. Zolang jouw smartphone er maar in past.

Geschikte smartphones

De meeste recente (max 2 jaar oude) smartphones kunnen prima overweg met Virtual Reality. In algemene zin zorgen smartphones met grotere schermen en hogere schermresoluties voor de mooiste ervaring. Voor oudere smartphones is het een kwestie van proberen.